Kako vas polepša blefaroplastika, če se obraz stara

blefaroplastika

Blefaroplastika je korekcija vek, ki je potrebna takrat, ko  človek ne zgleda več mladostno in njegove oči odražajo utrujenost.  Zaradi staranja se lahko koža na vekah povesi. Odvečna koža nastane lahko na zgornjih vekah ali tudi na spodnjih, včasih na obeh in nastanejo še podočnjaki. Blefaroplastika  vam bo povrnila spočit in lep videz obraza, za največji učinek je najbolje, da se korigira vse štiri veke.

blefaroplastika

Blefaroplastika pomaga tudi, ko se zaradi starosti začne zunanji očesni kot veke povešati, lahko se tako zelo povesi, da celo ovira vid.  Okoli oči se tudi lahko pojavijo maščobne blazinice. Tudi spodnja veka se lahko odmakne od zrkla, kar ni lepo in je tudi moteče, ker je videti beločnico.

Ima pa a metoda korigiranje veko omejitev in se ne da korigirati temnih kolobarjev pod očmi, saj imajo drugačen vzrok, gre bol jaz problem ledvic kot za problem kože. Tudi zaradi tega, ker so veke izgubile spodnji volumen mehkih tkiv v vekah, kar pa povzroča staranje zato se vidi temnejša živčna mišica, ko skozi kožo prodre svetloba.

Kirurška metoda blefaroplastika pomaga odstraniti fine gubice, ki so na spodnjih vekah. Gubice nastanejo, ker v starosti primanjkuje kolagen in elastina. Globoke gube pa nastanejo zaradi smejanja, saj se krčijo očesne mišice in to povzročajo.  Pri tem pomagajo dermalna polnila, kožo pa se neguje povsem individualno, saj je vsaka posebna.

Blefaroplastika pa ne more popraviti povešenih obrvi, tudi ne, če je krčenje mišic kronično, kar povzroči vodoravne črte na čelu. Lahko pa se lotijo celotne renovacije čela, s tem pa se lahko dvignejo tudi obrvi. S to operacijo se vrne nazaj vaš videz, kot je bilo nekoč v mladosti in se ne spremeni vaš videz. Bodo pa vsi opazili spremembe in bodo navdušeni. Oči boste imeli bolj odprte.

Tak kirurški poseg je povsem varen in je dokaj hiter ter se zelo splača, ker boste imeli spet svojo samozavest in podobo, ki jo imate radi.