Če imate krive zobe, obiščite ortodont Krško

Če imate kakršne koli težavo  z zobmi vedno obiščete zobozdravnika. Ampak niso vedno samo zobozdravniki za zdravljenje naše ustne votline. Ko imamo težave z zobno ali čeljustno ortopedijo, nam ne morejo pomagat zobozdravniki ampak ortodont. Ortodont Krško je nekako najbolj izkušen ter tudi zelo strokoven ortodont.

ortodont Krško

In kdo sploh je ortodont, za vse tiste, ki se še niste nikoli srečali z njim. Ortodont Krško se ukvarja z nepravilno izraščenimi zobmi. Mogoče ste že komu opazili, da ima zobe nekoliko nepravilno izraščene. To vam vse lahko ortodont nekako popravi, seveda če vam predpiše pravilni aparat za zobe. Ko se gre za otroke, nas tja pošlje že otrokova zobozdravnica. Ona hitro odkrije te nepravilnosti in dobimo napotnico za ortodonta. Najboljši so seveda ortodont Krško, ki delo opravljajo strokovno in že z več letnimi izkušnjami. Ko otrok dobi napotnico, je zdravljenje pri ortodont Krško popolnoma brezplačno. Če pa se gre za nas, pa moramo zdravljenje plačat popolnoma sami.

Ortodont Krško pregleda naše ali otrokove zobe, ter se odloči za zdravljenje. Prepiše nam aparat ali snemljiv ali stalen ter se v določenem času zobje povrnejo v prvotno stanje. So spet ravni, sploh ni več videti, da smo mi ali otroci kdaj imeli krive zobe. Vsako spremembo krivih zob se da popolnoma popravit brez težav in bolečin. ko nam ortodont Krško prepiše kakšen aparat za zobe ga moramo nosit, če hočemo doseči cilj. To se moramo držati pri snemljivih aparatih, ter tudi zelo upoštevat ustno higieno. Drugače je pri stalnem aparatu, ki ga imamo v zobeh oziroma v ustni votlini dokler naši zobje se ne poravnajo. Na zobeh imamo nekakšno žico ter zvezdice. To nas med uporabo nikjer ne moti, delamo lahko vse brez kakršni koli težav. Tudi tukaj moramo zelo skrbeti za ustno higieno, skoraj še bolj kot pri snemljivih aparatih. Če vidite, da imate krive zobe, stopite do ortodonta in bo za vse poskrbel.