Ekonomska fakulteta kataloškega inštituta

ekonomska fakulteta

Vas zanima ekonomija ampak ne veste na katero fakulteto bi se vpisali za nadaljevanje šolanja? Ena od zelo dobrih možnosti je ekonomska fakulteta kataloškega inštituta v Ljubljani, ki omogoča naziv diplomiranega ekonomista na področju družboslovja in humanistične vede. Program, ki ga ponuja ekonomska fakulteta je zelo zanimiv in daje vsem študentom različne možnosti za katere se odločijo popolnoma sami. Pred vpisom si lahko izberete na kateri program bi se vpisali. Na voljo imate diplomski, podiplomski, magistrski ali doktor študij ekonomije ostalih poslovnih ved in managementa. Bolj podrobneje si lahko o tej fakulteti preberete na njihovi uradni spletni strani, za dodatne informacije pa jih obiščite ali pa pokličite. Dodatna izobrazba ni še nikoli nobenemu škodila.

ekonomska fakulteta knjige

Ekonomska fakulteta v Ljubljani, kot smo že rekli zgoraj, da vsakemu po končanem študiju naziv univerzitetnega diplomiranega ekonomista. Prav tako se lahko zaradi bolonjskega programa vpišejo naprej v kakršno koli fakulteto v Sloveniji, evropskih univerzitetnih ustanovah ali kjerkoli drugje po svetu. Ekonomska fakulteta traja tri leta in vse skupaj zasega 180 točk in temeljijo na tem, da študente spodbujajo k etičnem odločanju, sposobnosti javnega nastopanja, obvladovanja angleškega poslovnega jezika, izmenjavi programa ERASMUS+ in CEEPUS, ter k sodelovanju svetovnih mrež kataloških univerz.

Torej ekonomska fakulteta v Ljubljani vam ponuja veliko različnih izbir in dobre izobrazbe, zato vam nikakor ne bo žal , če se odločite za njo. Cilj, ki ga želi ekonomska fakulteta še naprej tako dobro zagotavljati je to, da krepi povezovanja podjetij, konkurenčne raziskovalne programe, doseganje ugleda in mednarodne primerljivosti kakovosti, nemoteče učenje in učinkovito vodenje pedagoškega procesa… Več si preberite na njihovi spletni strani, tako kot smo rekli že zgoraj, in mogoče boste našli kaj zanimivega kar bo vzelo vašo pozornost. Vsak ima možnost izobrazbe, zaradi katere imate tudi pri iskanju službe v nadaljevanju več možnosti. V izbranem poklicu moramo uživati in naj ta ne bo muka.