Katera klima za kamp prikolico je za vas najboljša

klima za kamp prikolico

Klima za kamp prikolico in avtodome ter počitniške prikolice je še vedno na razpolago, da klimatizira prostor v vaši prikolici, preberite si vse potrebne informacije tukaj. Visoka vlažnost in visoka temperatura lahko povzročita nelagodje in neprespane noči v avtodomih, prikolicah ali kamperjih. Klima za kamp prikolico pa to odpravi. Uporabljajo se lahko strešne klimatske naprave, vendar mnogi neradi namestijo 45 kg težke klimatske naprave na vrh svojega kombija in jih upravičeno skrbi, da bi se povrnila njihova naložba ob prodaji ali menjavi, kar pa odpravlja majhna in priročna klima na prejšnji povezavi. Nabavite stroškovno učinkovito in hitro metodo, s katero lahko odstranite toploto iz zaprtega prostora, s čimer ohladite zrak in odstranite vlago.

 klima za kamp prikolico

Za razliko od vodno hlajenih ali termoelektričnih sistemov je klima za kamp prikolico razdeljena na hladilno sredstvo z zunanjo kondenzatorsko enoto in notranjo uparjalno enoto. Ni stroškov namestitve, saj so všteti v ceno klime. Ta klima je super tudi zato, ker je hkrati LED luč, ki lahko dobro sveti, ali jo zatemnite oziroma spremenite v barvo v nekaj mavričnih barv, ki lahko ustrezajo vašemu trenutnemu razpoloženju. Tako je klima za kamp prikolico zelo uporabna.

Klima za kamp prikolico ima prednost, da je zelo majhna in ne ovira nikogar, saj je lahko pod stropom. Zunanja enota ne zasede večjega prostora, zato imate na razpolago poleg nje še toliko prostora, da namestite marsikaj drugega, na primer panele. Namestili jih bodo mojstri, ki so izurjeni in certificirani, tako boste vedeli, da bo klima dobro delovala, da bo varna za uporabo in učinkovita.

Zunanji del klime je tako aerodinamičen, da ne ovira vašega vozila pri prevozu oziroma vožnji. Upravljate jo z daljincem in vam ni treba vstajati, da bi jo uravnavali, kot vam je najboljše. Ko vam bo hladila prostor diskretno in ne da bi pihala v vas, ko se boste super počutili, vam bo žal, da je niste kupili že prej.