Nevidni zobni aparat za vse

nevidni zobni aparat

Zadnje čase je postal priljubljen nevidni zobni aparat, oziroma zobni aparat, ki se sploh ne opazi. Tako se vam ravnajo zobje, ampak vsi okoli vas tega sploh ne bodo opazili. Tukaj je pa potrebno tudi vedeti, da je to prozoren zobni aparat, kar pomeni, da če ga ne boste redno menjali, bo postal rumen in se bo opazil. Zato to vzemite v zakup, ko se za ta zobni aparat odločite. Dobro ga je menjati vsakih nekaj tednov. Zraven tega pa vam bo ortodont tudi redno opazoval naprede, ki ga bo nevidni zobni aparat prinesel. Tako vam lahko tudi vedno naredi aparat, ki bo ustrezal vašim zobom oziroma vašemu stanju.

nevidni zobni aparat

Je pa seveda aparat tudi vedno potrebno nositi. Pa ne samo nevidni zobni aparat, ampak tudi kakšnega drugega. Le tako bo opazen napredek in vaši zobje bodo postali ravni in takšni kot ste si jih vedno želeli. Seveda pa je vseeno pomembna tudi redna ustna higiena, pa ne toliko zaradi ravnega ugriza, ampak seveda zaradi zdravih zob, ki si jih vsi želite. Je pa nevidni zobni aparat primeren za čisto vse, tako otroke, kot tudi odrasle. Se pa ta zobni aparat lahko uporablja tudi kot fiksni oziroma stalni zobni aparat. Tam vam potem naredijo bele oziroma nevidne zvezdice. Tukaj je potem potrebna zares dobra ustna higiena, če ne bo vaš zobni aparat postal takoj rumen, česar si pa ne želite.

Največ pa vas seveda zanima cena za nevidni zobni aparat, ki je pa odvisna samo od aparata, ki ga boste dobili. Ali bo to snemljivi ali fiksni zobni aparat je odvisno precej od vašega stanja zob in ugriza. To se bo ortodont sam odločil, saj ve najboljše, kaj je dobro za vas. Če hočete super storitev, pa se odpravite do ambulante Doktor1a, kjer imajo s tem in zobozdravstvom dolgoletne izkušnje.