Pisarniški stoli za vašo pisarno

pisarniški stoli

Stoli so zelo pomembni v pisarnah, saj večina ljudi več ur naenkrat sedi. Najbolj kvalitetne stole lahko najdete v trgovini Domize, kjer je pregled ponudbe in oddaja naročila izjemno preprost postopek. Najdete lahko širok spekter stolov, ki bi bili morda primerni za vas in vašo pisarno. Izbirate lahko med različnimi vrstami pisarniških stolov, ki se razlikujejo po obliki in materialu izdelave. S kvalitetnim pisarniškim stolom boste delo lažje opravljali in boljše se boste počutili, kar bo pozitivno vplivalo na vaše zdravje.

pisarniški stoli

Vrste pisarniških stolov

Pisarniški stoli se ločijo med seboj glede na vrsto uporabe. Nekateri pisarniški stoli so primerni za sejne dvorane in čakalnice. Potem pa so tu stoli, ki jih delavci uporabljajo za delo ob računalniku. Zadnja vrsta stolov, za katere velja, da so izjemno udobni, pa so direktorski stoli. Ti imajo še večje udobje, kot ostale vrste pisarniških stolov.

Kakšen naj bo pisarniški stol?

Pisarniških stolov je na trgu mal morje. Če želite zelo kvaliteten pisarniški stol, pa morate najti takega, ki je ergonomsko oblikovan. Ker v pisarnah večino časa sedite, mora biti stol primeren za vas. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli vam to omogočajo. Izdelani so tako, da se popolnoma prilagodijo posamezniku. Njihovo sedišče je prilagodljivo in ga lahko zvišate ali znižate. Tako je en stol primeren tako za višje, kot nižje osebe. Potem pa je tu še naslonjalo. Idealno bi se moralo naslonjalo prilagoditi hrbtenici in ledvenemu delu. Prav tako pa imajo boljši pisarniški stoli tudi možnost naklona. To je uporabno predvsem takrat, ko se želite za nekaj minut sprostiti. Pri pisarniškem stolu je priporočljivo tudi, da imate naslonjalo za glavo. Ta vam pomaga, da držite glavo v pravilnem položaju in vam nudi oporo. Dodatna funkcija, ki je dobrodošla pri vsakem pisarniškem stolu pa je tudi naslonjalo za roke, kjer vam lahko roke počivajo, ko to potrebujete.