Pohištvo za vse okuse in žepe

Pohištvo

Bi radi nakupovali pohištvo in ostalo opremo za celo hišo ali stanovanje na spletu? Planet plus spletna prodaja vam ponuja vse to in še več. Nudi vam prijazno nakupovanje brez stresa in skrbi. Kupcem nudijo svetovanje izkušenih oblikovalcev interierja, ki v skladu z njihovimi željami pripravijo oblikovno in funkcionalno rešitev za njihov dom. Z zasteklitvami, notranjimi vrati, talnimi oblogami in notranjo opremo predstavljajo salon s sloganom vse na enem mestu. Združujejo kreativnost, svežino in dolgoletno prakso.

Pohištvo

Predstavljajo notranjo opremo priznanih evropskih proizvajalcev, ki uporabljajo vrhunske materiale, barve in okovje, kar dodatno zagotavlja kakovost in uporabnost. Program notranje opreme obsega: kuhinje, dnevne sobe, jedilnice, spalnice, otroške in mladinske sobe, garderobne omare, kopalnice, kabinete in knjižnice. Nudijo tudi več sistemov zasteklitve kot so steklene ograje, panoramske stene, tuš zasteklitve, steklena vrata in nadstreški.

Vizija podjetja je ustvarjati inovativne prostore s kvalitetnimi proizvodi, ki sledijo trendom in željam sodobnega kupca. To jih vodi do novih rešitev in idej za opremo prostorov. Zadovoljstvo kupcev pa je za njih na prvem mestu. Prvi korak je načrtovanje tlorisne rešitve, ki uporabnikom nudi najboljši izkoristek prostora. Velik izbor pohištva v več cenovnih razredih in njegova dimenzijska prilagodljivost omogoča prilagoditev vsakemu uporabniku posebej. Izbor elementov, barv in materialov skupaj s stranko določijo v njihovem na novo prenovljenem salonu. Za lažjo predstavitev končnega projekta izrišejo načrte v različnih pogledih ali 3D vizualizaciji prostora. Oblikovanje vselej opravijo na podlagi želja njihovih strank, saj le tako lahko dosežejo obojestransko zadovoljstvo.

Pri prenovi oziroma opremljanju bivalnih prostorov je potrebno najprej določiti osnovne elemente notranje opreme, šele nato pa se posvetiti tudi podrobnostim. Vsekakor se pri opremljanju spalnice najprej odločite kakšno posteljo želite, šele nato pa k njej kombinirate nočne omarice, svetila, posteljnino in druge elemente, ki pričarajo pravo vzdušje. Najprej si kupci v salonu ogledajo razstavljeno pohištvo, nato jim svetujejo kako opremiti prostore, da bo estetsko in praktično. Zadnji korak pa je 3D izris prostora.