Tečaj francoščine po superlearning metodi

tečaj francoščine

Veliko ljudi se odloča za dodatne tečaje tujih jezikov, zato ker bi radi potovali po svetu in se znali tudi sporazumevati, oziroma znati vsaj osnove.  Je res, da je angleščina dan danes zelo razširjen jezik, katerega znajo uporabljati že v vsaki državi, vendar kakšni starejši ljudje ali tudi mlajši tega jezika ne znajo in bo komunikacija tako težja. Tudi pri poslovanjih vam lahko kakšen tuji jezik pomaga, ali pa, če boste spoznali kakšno popolno osebo za vas in bi bilo škoda, če se z njo nebi mogli sporazumevati. Na primer tečaj francoščine je zadnje čase zelo izbiren jezik, saj naj bi bila Francija dežela ljubezni. Naučite se francosko že danes s pomočjo podjetja Karnion, ki uporablja zanimivo metodo kombinacije poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. S tem naj bi bilo učenje štirikrat hitrejše in učinkovitejše.

tečaj francoščine vrata

Za tečaj francoščine se lahko odločite v katerem koli letu želite in naj vam številke ne preprečujejo učenja novih jezikov in kultur. Prav tako je tečaj francoščine zelo zabaven , še posebej pri podjetju Karnion, saj ne uporabljajo nobenih učbenikov, tako kot v jezikovnih šolah in je zaradi tega učenje bolj zanimivo in zabavno. Sami si lahko izberete do katerega nivoja želite. Najvišji nivo za tečaj francoščine vsebuje kar 800 ur programa, kar je 133 tednov, če ste v skupini in imate dvakrat po tri ure na teden. Če pa se učite samostojno je vse skupaj 200 ur, v petih tednih, po 8 ur na dan. Preden se pravzaprav začne tečaj francoščine vas najprej preverijo na področju razumevanja, branja, pisanja in govorjenja, da se odločijo kakšen program naj vam namenijo.

Torej tečaj francoščine je lahko za vsakega in ni važno koliko jo že znate ali koliko ste stari. Vse pride ob svojem času, samo, če se potrudite. Seveda pa vam tečaj francoščine ali česa drugega ne sme predstavljati nobene muke, saj potem ni tako zanimivo in ne boste v tem uživali.