Hiter tisk koledarjev za različne priložnosti

tisk koledarjev

Tisk koledarjev še zdaleč ni pozabljena storitev in v zadnjem času ponovno postaja priljubljena. Pri Magma media vam ne izdelajo zgolj samo suhoparen koledar, ampak se pri svojem delu potrudijo in vam ustvarijo album dvanajstih, vam pomembnih spominov.

Tisk koledarjev – zabavno opravilo tudi za naročnika

V izdelavo koledarja sta aktivno vpletena tako njegov naročnik kot tudi tiskar, ki koledar nato natisne. Naloga naročnika je, da po svojem občutku in z malo kreativnosti pregleda album svojih starih fotografij in izbere tiste, ki imajo zanj sentimentalen pomen. Ob tem se lahko zabava in si v spomin ponovno prikliče lepe trenutke iz preteklosti. Ima pa tak koledar, danes v času digitalizacije, še eno zanimivo vlogo – slike si boste lahko ogledate v tiskani obliki, kar vas bo nostalgično vrnilo v preteklost, ko ste kot otroci ure in ure preživeli ob gledanju fotografij.

tisk koledarjev

Kakšne fotografije boste izbrali je odvisno od vas, je pa priporočljivo, da tistega, ki mu je tak personalizirani koledar namenjen dobro poznate, saj lahko v nasprotnem primeru brcnete v temo. Prav tako pazite na primernost njegove vsebine, če ga namenjate pomembni uradni ekipi vaših poslovnih partnerjev.

Magma medija bo za vas opravila bodisi digitalni ali pa offset tisk koledarjev, odvisno od vaših potreb. Če potrebujete koledar v le enem izvodu ali v manjši nakladi, potem se koledarje natisne z digitalnim tiskom, po potrebi pa se jim lahko doda tudi kak poseben učinek. Če pa potrebujete večjo naklado, pa se uporabi offset tisk, ki omogoča tisk na različne materiale (les, plastika, karton).

Izbor dvanajstih slik za izdelavo koledarja naj se drži rdeče niti – slike naj bodo nekako povezane med sabo, saj bo tako koledar smiselno pripovedoval vašo osebno zgodbo. Tiskan koledar lahko ob priložnosti podarite partnerju ali drugi bližnji osebi, poslovnemu partnerju ali pa vam služi kot promocijski material vašega podjetja – koledar naj pripoveduje vašo poslovno zgodbo.