Kje opraviti tiskanje nalepk?

tiskanje nalepk

Ali za svoje podjetje iščete nekaj drugačnega kar bi pritegnilo vaše nove partnerje ali potencialne kupce. Tiskanje nalepk za vaše podjetje je vsekakor lahko eden od zanimivih odločitev za novost pri prepoznavnosti. Tiskanje nalepk lahko opravite bodisi za nalepke, ki jih namestite na vaša službena vozila ali pa zgolj kot reklamo. Tiskanje nalepk vam omogoča, da so vaše nalepke izdelane v različnih velikostih in oblikah.  S tem lahko nalepke preprosto nalepite na vsako oglasno desko ali za to namenjen prostor. Tiskanje nalepk vam omogoča prav tako nekakšen smerokaz, da vas kupci lažje najdejo. Nalepke lahko atraktivno nalepite na pločnik kjer je fluktuacija velika in vsekakor možnost za pridobivanje novih strank toliko večja. Tiskanje nalepk poteka v več različnih fazah.

V prvi vrsti sledi načrtovanje grafike in podobe preko katere je potrebno skrbno pripraviti računalniški zapis.  Vsak tisk se pripravlja različno in žal nekega pripravljenega zapisa ni možno pričakovati. Pri zapisu se z strokovnjakom za tisk pogovorite o izbiri barve. Če se za tisk odločate prvič bo tiskarju precej olajšalo zadevo če imate v pravilnem formatu že pripravljeno strukturo in vsebino, ki bo krasila vaše nalepke. V primeru, da le tega še nimate postorjenega lahko v podjetju Magma media poskrbijo za vse vaše želje in okuse. Z vami bodo preko svojih programov izoblikovali nalepko za vaše podjetje. Pred samim zaključkom vam v podjetju Magma media vsekakor pripravijo prvi poizkusni tisk, da s tem lahko potrdite večjo naklado tiska.  Nalepke pa so seveda lahko tudi v zelo velikih formatih. tiskanje nalepk

Cene tiska se gibljejo od približno 20 evrov na kvadratni meter. V podjetju Magma media vam lahko pripravijo vse od papirnatih nalepk, ki imajo krajšo življenjsko dobo in niso odporne na vlago, do PVC nalepk, ki zaradi svoje strukture ponujajo dolgo življenjsko dobi in hkrati odpornost na vse vremenske razmere. Odločite se za tiskanje nalepk in pripravite svoje najboljše nalepke že danes.