Vlažilec zraka poskrbi za čist in zdrav zrak, preverite kako

Vlažilec zraka pride prav tam, kjer je zrak zaradi ogrevanja preveč suh n draži dihalne poti. Gre za napravo, ki osveži in navlaži zrak ter ga tudi po želji odišavi z izbrano aromo, tako da boste v prostorih skupaj svežim in prijetnim zrakom ter dišavo. Vlažilec zraka je še posebej priporočljiv alergikom in tistim, ki imajo težave z dihanjem ter kožo. Deluje zelo tiho in učinkovito ter varčno, tak oda ga ne boste niti opazili.

vlažilec zraka

Izbirate lahko med več modeli, velikosti in barvami. Vlažilec zraka naj postane vaš vsakdan, saj bo preveril, ali je zrak v prostorih preveč suh in vam pomagala ,da boste dihali tak zrak, ki je za človeka najprimernejši. V zaprtih prostorih, kjer je intenzivno ogrevanje, bo olajšal bivanje vsem živim bitjem, tudi domačim živalim, ravno tako pa pride prav v vseh pisarnah.

Vlažilec zraka mora biti kakovosten, da bo res dosegla funkcijo za katero je bil narejen, to je vlažen in prijetne zrak. Izbirate lahko med raznimi modeli, ki imajo tudi različne jakosti delovanja. Vlažilci imajo tudi različne prostornine za vodo in pa tudi različne funkcije. Nekateri so narejeni tako, da vanje lahko vlijete še nekaj kapljic eteričnega olja, ki bo pomagalo odpreti dihalne poti, najboljši so vonji iglavcev in iglastih gozdov.

Vlažilec zraka deluje na elektriko,  je neslišen, če izberete takega, ki ima funkcijo dekorativnosti potem na primer izberite takega, ki spreminja barve in je atraktiven za pogledat. Je tudi zelo varen, saj ko se izprazni reztzerovar za vodo, se vlažilec samodejno izklopi. Zato vam ni treba prav nič skrbeti.

Nekateri imajo indikatorje častitosti zraka in so nastavljivi preko led zaslona.  Prikazovali vam bodo podatke in bodo očistili zrak s pomočjo postopka ioniziranja, kajti vgrajen imajo senzor za merjenje čistosti zraka.  Tako boste lahko brezskrbno delali doma ali v pisarni, ne da bi morali sami skrbeti za čist iz zdrav zrak.