Kakšni avto tepihi so najprimernejši za vaše vozilo?

avto tepihi

Avto tepihi so različnih velikosti, barv in materialov. Kateri se najbolj splačajo? Odvisno, kakšen avto vozite in zakaj. Če se vozite ves čas v salonarjih in hodite zgolj po čistem betonu ter ste sterilni, potem vzemite kar tekstilne, če pa ste običajen voznik, ki gre včasih tudi v kakšno lužo, blato, kaj polije po tleh ali ima avtu otroke, pa priporočamo kakovostne gumijaste tepihe. Gumijasti avto tepihi so še bolj kakovostni in se ne muckajo zato vedno zgledajo dobro in atraktivno.

avto tepihi

Gumijasti avto tepihi bodo rešili vsako vašo zagato. Zelo so koristni, ker blatu in tekočinam ter umazaniji ne dovolijo razlijta po avtu, po podu in s posebno anatomsko obliko zadržijo umazanijo ter tekočino na enem mestu, jo lokalizirajo in zato naše noge ostanejo suhe, avto pa čist. Ko lahko, pa jih odstranite iz avta zelo preprosto in jih operete ter posušite. To je vse.

Gumijasti avto tepihi morajo biti narejeni iz najkakovostnejših materialov oziroma gume, zato so nedrseči ko vozite in stopate iz avta ali v avti, torej so res varni. Narejeni so tako, da imajo žlebove ter visoke robove kar umazanijo zadrži znotraj tepiha zgolj na enem delu. Na dno pa os pritrjeni tolik ,da ne drsijo in jih lahko hitro odstranite in spet namestite v avto.

Gumijasti avto tepihi so narejeni po naročilu za vaš avti ali drugo večje vozilo, lahko pa izberete tudi med klasičnimi že narejenimi modeli in pri tem pazite, katero znamko avta imate. Namreč ne gredo vsi tepihi v vse avte enko veliki. Hkrati pa vam naredijo že prtljažnik, zaščitijo vam ga z gumo in naredijo točno po prtljažniku vašega avta, da se natanko prilega. Tudi tega lahko odstranite iz avta kadarkoli in operete, saj je namenjen tudi tovorom in če se umaže od raznih snovi ali se tekočina razlije, ga hitro operete na roke ali pod pritiskom ali v avtopralnici.