Fleksibilen brezžični ročni sesalnik

Čas je, da se navdušite nad izjemno inovacijo treh brezžičnih sesalnikov v enem. Mielejev edinstveni dizajn združuje veliko sesalno moč in hitrost čiščenja. Spoznajte svojega novega najboljšega hišnega pomočnika – Triflex HX1. Sesanje bo od sedaj naprej postalo neverjetno hitro in enostavno opravljeno hišno opravilo. Pa tudi vam veliko ljubše.

Popolna moč in enostavna uporaba

Triflex HX1 je izjemno fleksibilen brezžični ročni sesalnik, s katerim boste dosegli vse površine vašega doma brez kakršnegakoli truda. Da, za vse, tudi tiste najbolj skrite kotičke, ki se na prvi pogled zdijo preprosto nedostopni. Za težko dostopna mesta Miele Triflex HX1 poskrbi s pomočjo enote PowerUnit, ki omogoča dviganje in manevriranje sesalnika preprosto lahko. S to konfiguracijo tudi sesanje mest na stropu ali pod nizkim pohištvom ni več nobena težava. Sesalnik ima namreč široko električno krtačo, ki se prilagodi vsem vrstam talnih oblog. Globinsko očisti tudi tiste najbolj zahtevne površine. Tehnologija Vortex, ki odlikuje Triflex HX1, je v povezavi z električno krtačo učinkovita tako kot Mielejeva serija najmočnejših talnih sesalnikov1. Filter HEPA2 pa poskrbi, da se bodo zadržali tudi tisti najbolj drobni delci prahu. 

Lahkotno čiščenje velikih površin

Fleksibilen brezžični ročni sesalnik vam omogoča udobje, kot ga še niste videli. Sesalnik ni le učinkovit in vsestranski, temveč tudi izjemno prilagodljiv. Triflex HX1 je pravo nasprotje tistim težkim sesalnikom, ki so vas utrudili že samo, ko ste jih dvignili. Je zelo lahek, zato se popolnoma prilega v vašo roko in vas med sesanjem niti malo ne obremenjuje.  Tako izjemno udobno posesate tudi zelo velike prostore, na primer dolge predsobe ali prostorne dnevne sobe. Zaradi majhne teže se sesalnik popolno prilega v vašo roko. Za kratke premore med sesanjem pa je sesalnik opremljen s funkcijo odlaganja.

Značilnosti opreme so odvisne od modela.

1 Učinkovitost čiščenja v primerjavi s talnim sesalnikom Miele Complete C3 (SGEF3) s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režo, pobiranje vlaken na preprogi). V skladu z IEC62885-2.

2 Triflex HX1 Pro in Cat&Dog v skladu z EN 1822/2011.