Katera industrijska vrata so hitra, varna in zanesljiva ter varčna

industrijska vrata

Industrijska vrata Compact iz Nizozemske dobite tukaj www.vrata-zorman.si/industrijska-vrata/ in so posebna v tem, da imajo patentiran in edinstven sistem zgibalnega odpiranja in zapiranja vrat. Po domače rečeno, se harmonika zloži navzgor, kar ima veliko prednosti, predvsem to, da ne potrebujete dosti prostora pod stropom, ker se vrata zložijo nad okvirjem. Ta industrijska vrata so izjemno hitra in učinkovita, kar zahtevajo vsi v industrijskih panogah, da ne zgubljajo časa z odpiranjem in zapiranjem vrat.

industrijska vrata

Nizozemska industrijska vrata so še posebej primerna za tiste, ki imate pod stropom inštalacije in potrebujete visok prehod za vozila. Vrata se namreč ne zlagajo pod strop, ampak nad same seboj. nad obokom, s tem pa prihranijo dosti prostora. Namestite jih zato lahko prav v vsak objekt. Druga prednost je, da so izjemno izolativna, ker je izolacije kar 40 mm. To pomeni, da ne bo izgube energije skozi ta vrata, zato boste na ogrevanju privlačevali. Hkrati pa izjemno dobro tesnijo.

Industrijska vrata Compact so tako dizajnirana, da ne ovirajo svetil na stropu ter so lahko tudi prosojna, zato boste v prostorih vedno imeli dovolj svetlobe. Vgrajena imate lahko tudi strešna okna, katere ta vrata ne morejo ovirati, saj se zrolajo nad same sabo. Za inštalacijo so dosti lažje, ker ni potrebno inštalacij vpemnjati v stirp ali zidove. Zato tudi ne potrebujejo dosti vzdrževanja. Nimajo namreč nobenih vzmeti in kolesc, ki bi se lahko obrabile, počile ali zdrobile, zato so tudi izjemno varna za okolico in imajo tudi varnostni certifikat.

Industrijska vrata si oglejte na spletni strani zgoraj in izpolnite obrazec za spraševanje, pa vas pokličejo in se z vami individualno dogovorijo za obisk ter načrt. Vsa vrata se namreč naredijo posebej za naročnika in so unikatna tudi, če imate več enakih za skladišča in nakladalne rampe. Sam izgled mojstri vedno prilagodijo vaši stavbi in fasadi, ker je na voljo več barv in modelov. Lahko so polna vrata, kombinirana s steklom ali steklena oziroma prosojna.