Kje so najboljši luksuzni avtodomi v Sloveniji

luksuzni avtodomi

Vas zanima najem avtodoma? Preberite si najnovejšo ponudbo na https://www.camper-premiumrent.com/.

Tu je pomlad, ki je odličen čas za potovanja in izlete. Pogosto ljudje iščejo apartmaje ali hotele, ki pa so zelo dragi. Ste že kdaj pomislili, da bi odšli na potovanje z avtodomom? Pri Carthago Slovenija lahko izbirate med dvema tipoma: Hobby in Roberta Mobil.

Oddaja avtodoma je stoodstotno zanesljiva. Imate možnost izbire svojega najljubšega modela, s katerim se lahko odpravite na izlete po Sloveniji in celo po Evropi. Poleg tega si luksuzni avtodomi po vsaki uporabi temeljito očiščeni in zagotavljajo najboljše udobje.

luksuzni avtodomi

Kaj vam nudijo luksuzni avtodomi?

  • Hobby (6 stopenjski ročni menjalnik, število ležišč: 4, je delno integriran, sodobna opremljen, tempomat, zavorni sistem ABS)
  • Roberta Mobil (ročni menjalnik, število ležišč: 2-4, TV paket, solarna naprava)

Oddaja avtodoma omogoča tudi moderno opremljeno armaturno ploščo in nastavljive sedeže v voznikovi kabini, ki so prevlečeni z usnjem. Za daljše razdalje je primeren tudi tempomat, ki vam olajša naporno vožnjo in skrbi za konstantno hitrost vozila.

Luksuzni avtodomi omogočajo enostavno parkiranje, saj imajo napredno vzvratno kamero in senzorje za parkiranje. Avtodomi so opremljeni tudi s prostorno kuhinjo, kjer si boste lahko pripravljali najrazličnejše obroke.

Za le 150€ na dan lahko dobite enega od dveh sodobno opremljenih avtodomov in svoje otroke odpeljete na nepozabno potovanje. Oddaja avtodoma pa je primerna tudi za romantično potovanje v dvoje.

Luksuzni avtodomi vsebujejo  tudi kompresorski hladilnik, veliko strešno okno in sofisticirani prezračevalni sistem, ki omogoča dotok svežega zraka in mreže proti mrčesu, ki vas bodo ščitile pred udorom nadležnih žuželk in komarjev.

Ostale pomembne informacije o najemu avtodomov:

  • dnevna najemnina ni odvisna od števila potnikov, vendar se zaračuna glede na sezono (npr. zimske počitnice, poletne počitnice),
  • vozilo ima določeno dnevno omejitev, ki znaša do 400km na dan,
  • oddaja avtodoma vključuje tudi radio paket, TV paket in Sport paket in oblazinjeno pohištvo.

 

Če vas zanima ponudba najboljših in najkvalitetnejših avtodomov v Sloveniji vam priporočamo, da si rezervirajte svojega še danes in z njim doživite nepozabne počitnice v naravi.