Najboljše aplikacije

Danes ima že vsak pameten telefon, tako odrasli in že naši otroci. Poleg pametnih telefonov, nas ima doma tudi tablice oziroma tablične računalnike. Ker pa so ti telefoni in tablice danes že pametni, jih ne uporabljamo samo za telefoniranje in brskanje po spletu. Ker imamo na dan kar nekaj prostega časa in vedno telefon pri roki iščemo različne igrice, da si krajšamo čas. Ker danes lahko že vsak si na telefon naloži razne aplikacije. Najboljše aplikacije si naložimo na naš telefon in ko imamo čas jih preizkušamo.

najboljše aplikacije

In katere so najboljše aplikacije za nas. Vsak ima drugačno željo ter ni vsakemu všeč ista igrica. To ne bom posebej omenjala, kje si nalagamo razne aplikacije, saj imamo vsi na telefonu trgovino Google Play, kjer najdemo čez 2,7 milijona različnih aplikacij. Trgovino Play uporabljamo vsi, ki imamo androide telefone, tisti ki pa uporabljajo iPhone pa imajo app store. Vse aplikacije, ki se najdejo, niso igrice, nekatere so tudi včasih poučne ali uporabne za določene stvari. Najboljše aplikacije si vedno najprej poiščemo in si jih takoj naložimo na naš telefon, da jih redno uporabljamo.  Imamo ogromno aplikacij, ki so brezplačne, se pa najdejo tudi plačljive najboljše aplikacije.  Se najde tudi seznam aplikacij, ki so najbolj priljubljene med nami, te aplikacije so Evernote, Alarmy, Google Drive, Android Messages, 1Weather, PicsArt, LastPass Password Manager, Google Duo, SwiftKey. Mogoče imate katero od teh aplikacij, če ne pa poizkusite za kaj se uporablja.

Najboljše aplikacije, ki vemo da jih bomo uporabljali redno in nam pridejo prav si jih vedno dodamo nekje na vidno mesto, da jih imamo vedno pri roki. Včasih si tudi katero aplikacijo naložimo in kasneje pozabimo na njo ali pa jo sploh ne uporabljamo. Ko imamo čas gremo malo čistit svoj telefon in lahko brez problema aplikacije tudi zbrišemo. Pobrskajte malo po telefonu, ko imate čas mogoče boste našli katero novo aplikacijo za vas.