Termovke za kavo ali čaj poskrbijo za topel napitev v mrzlih dneh

termovke za kavo

Ko se poletje konča in se prične ozračje ohlajati si zelo hitro zaželimo toplih napitkov v hladnih jutranjih dneh. Termovke za kavo ali čaj nam takrat pridejo še kako prav saj poskrbijo, da si lahko pripravimo topel napitek, ki ga lahko odnesemo s seboj v službo, šolo ali kam drugam na pot. Tako si lahko vedno privoščimo skodelico toplega napitka brez, da bi morali čakati, da se le ta še pripravi.

Termovke za kavo so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Vsem je skupno da ohranjajo temperaturo napitka skozi cel dan. Nekatere termovke so pri tem bolj uspešne kot druge saj so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki bolje zadržujejo temperaturo. V trgovinah lahko najdete termovke različnih cenovnih razredov. Od borih 7€ pa vse do 50€, ki jih boste odšteli za bolj elegantno izdelane in lažje prenosne flaške. Da bi to bogato ponudbo, ki jo lahko že ponudijo različni trgovci dodatno nadgradili smo za vas pripravili malo bolj unikatno termovko, ki je zelo kvalitetna in elegantna ter lahko zadrži temperaturo napitka tudi do 24 ur razmeroma toplo. Predstavljamo vam termovke za kavo Termo LED.

termovke za kavo zima

Kako se termovka Termo LED razlikuje od ostalih termovk na tržišču. Termo LED termovke za kavo so narejene iz kvalitetnih materialov, ki poskrbijo za vrhunsko toplotno izolacijo ne glede na to ali želite ohraniti napitek hladen ali topel. Poleg tega imajo na vrhu namesto navadnega pokrovčka prav poseben LED zaslon na dotik. Funkcija tega LED zaslona je, da ob dotiku prikaže temperaturo napitka v notranjost. Tako lahko točno veste kako topel oz. vroč je vaš napitek skozi dan in vam ga ni potrebno poskušati na način, da bi opekli, ko bi ga pokušali.

Termovke za kavo ali čaj Termo LED vsebujejo tudi poseben filter z nerjavečega jekla, ki preprečuje, da bi se vsebina vreče za pripravo čaja pomešala v čaj, če se vrečka po nesreči strga.

Predlagamo vam, da čim prej naročite svojo na povezavi, ki je navedena zgoraj v članku. Zaloge so omejene. Termovke za kavo ali čaj Termo LED so lahko tudi odlično darilo. Še posebej otroci bodo navdušeni nad svetlim LED prikazovalnikom temperature, ki termovko naredi bolj privlačno od običajnih dolgočasnih flašk.