Trikolesnik

Z našimi avti tudi zelo onesnažujemo okolje. Ampak kaj če brez njih ne moremo več živeti. Moramo v službo, v trgovino k zdravniku. Povsod, kjer se gibamo rabimo avto. Ampak ni vedno tako, lahko si bi včasih omislili kakšno drugo prevozno sredstvo. Če smo kje v mestu doma in nimamo daleč do službe bi lahko začeli razmišljati malo v drugo smer. Kakšen trikolesnik vam bi sigurno prišel prav. Trikolesnik ali skuter je tudi prevozno sredstvo, ki se z njim pripeljete lepo počasi in daleč. Trikolesnik ni tako nevaren, če se seveda vozite lepo počasi in ne ogrožate drugih na cesti. Kot pravi lepo po pameti in ne bo nezgod.

Skuter je bolj znano, kot kakšen trikolesnik. Ampak jih je danes že ogromno na naših cestah. Vidiš, da jih uporablja ogromno mladih, da se vozijo na določene relacije. Nekateri imajo, ko vstopajo v srednjo šolo kar precej daleč do javnega prometa. Trikolesnik je zelo primeren, da jih lepo počasi pripelje na sam cilj. Seveda je tudi nevarno z njim po cesti se voziti, če ne upoštevamo pravil in če se ne vozimo kot nam zakon veleva. Seveda pa moramo za njega imeti tudi izpit b kategorije, če ga hočemo voziti. Ker to ni kolo, za kolo ne rabite, pa še za kolo delajo otroci v šoli izpit.

Poglejte na spletno stran kako prijetne skuterje ali trikolesnike vam ponujajo. Tam najdete vse lastnosti, ki jih ima skuter. Je res zelo prijetno prevozno sredstvo za krajše razdalje. Zato, če vam pride prav dobro premislite in takoj v nabavo. Res niso najbolj poceni, ampak vam bo dolgo služil, če boste za njega lepo skrbeli. Ne divjati po cesti, upoštevajte vsa pravila ter ne pozabite na zaščitno čelado. Čelada je nujna, če hočete vozit trikolesnik. Naj bo vaša vožnja čim bolj varna in uspešna.