Pergole – nepogrešljiv element vsake terase in vrta

Imate teraso, vrt ali letno kuhinjo in bi jo radi zaščitili pred različnimi vremenskimi vplivi? Potem je prava rešitev lesena pergola, ki bo vašemu zasebnemu kotičku nudila prijetno senco v vročih poletnih dneh, vas zaščitila pred dežjem in poskrbela, da boste lahko v krogu družine in prijateljev v miru uživali ob jutranji kavici ali nedeljskem pikniku. Pergole so danes vse bolj iskan funkcionalni arhitekturni dodatek za dom, saj nudijo visoko stopnjo udobja in zasebnosti, hkrati pa s svojim videzom poskrbijo za moderen izgled vašega doma. Pergole vrhunske kakovosti in izdelave na trgu ponuja podjetje Hrovat z dolgoletno tradicijo, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate na spletni strani https://hrovat.net/izdelki/pergole. Vsaka pergola je mojstrsko delo izpod njihovih rok, po željah kupcev pa jo še prilagodijo in ustvarijo unikatno umetnino, ki odlično dopolnjuje okolico hiše.

Skrbno načrtovane pergole iz najkakovostnejšega lesa

Lesene pergole podjetja Horvat so plod dolgoletnih izkušenj in natančnega načrtovanja vsakega posameznega izdelka, saj ga je treba izdelati tako, da bo pergola trdna, stabilna in funkcionalna. Poleg tega jo je treba stilsko umestiti v okolje, kar zahteva temeljit premislek o izbiri barve, materiala, vrsti kritine, toku svetlobe in seveda tudi o najmanjših detajlih, ki vsako pergolo naredijo edinstveno. Pri tem se v podjetju prilagodijo željam stranke in poskrbijo za vrhunski končni izdelek.

Pri izdelavi uporabljajo izključno les, sušen v sušilnici, s čimer se izognejo kasnejšim napakam in zagotovijo večjo stabilnost pergole, vse njene površine so gladko oblane in dvojno brušene, z lastno impregnacijo pa poskrbijo še za daljšo življenjsko dobo pergol. Izbirate lahko med različnimi vrstami kritin ali se odločite za pergolo brez kritine, vse pa odlikuje visoka odpornost na vse vrste vremenskih razmer. Izberite pergolo podjetja Horvat in si zagotovite kakovosten, natančen in v skladu z dogovori narejen in zmontiran izdelek, pod katerim boste lahko brezskrbno preživljali skupne trenutke z najbližjimi in ustvarjali nove spomine.