Pogradi za vaše najmlajše

Če imate težavo z premajhnim stanovanjem ali pa imate le eno majhno sobo vendar več kot enega otroka so pogradi enostavna in ugodna rešitev. Primerne so seveda tudi za odrasle, uporabljajo pa jih tudi v hotelih, apartmajih in stanovanjih na izposojo za kratek čas. Tako, da če imate takšne ali kakršne koli druge težave vam priporočamo pograde, saj ne boste razočarani nad njimi. Lahko pa se seveda za njih odločite tudi zato, ker so to take zahteve vaših otrok.

Včasih so pograde večinoma uporabljali v vojski, saj niso imeli dovolj prostora za prebivanje vseh vojakov na eni postelji, in se tako izognili pomanjkanju prostora, seveda pa jih še vedno uporabljajo. Ponavadi so pogradi narejeni iz masivnega lesa (bukovega, smrekovega, hrastovega…) na voljo v različnih barvah (beli, sivi, črni, rjavi, modri, vijolični…) in so sestavljeni iz dveh posameznih postelj, kateri ponujata tudi možnost delitve in se jih tako uporablja kot dve samostojni postelji ali pa kot pograd. Vse pa nimajo možnost samostojne uporabe, kajti so narejene bolj kvalitetnejše oziroma so delani dlje časa saj so tudi tako bolj zahtevni pogradi.

pogradi

 

Pogradi, ki so torej bolj zahtevni vas bodo z svojim izrednim funkcijskim dizajnom zelo navdušil. Narejeni so z dvema ležiščema ter veliko prostorno omaro in policami, katere se lepo podajo v sobo vaših mlajših. Vsi izdelki na spletni strani pri prodajalcu salon pohištva so izdelani v skladu z evropskimi varnostnimi standardi in seveda materialov z nizko vsebnostjo formaldehida. Rekli smo že, da lahko izbirate med vsemi različnimi dimenzijami , barvami, postavitvami, elementi in dodatki. Vendar to pa ni le vse, lahko si sestavite tudi po meri unikatno otroško sobico in si jo prilagodite vašim zahtevam in zahtevam vaših otrok, kjer pa vam bodo pomagali strokovnjaki, tako da ste lahko vi brez skrbi. Zato torej menimo da so pogradi prava izbira za vas.