Vinil-talna obloga, ki jo boste vzljubili

vinil

Talne obloge, ki so preproste tako za montažo kot tudi za uporabo so zagotovo med bolj priljubljenimi v tem hipu. Izredno hvaležen in kakovosten material talnih oblog je vinil, ki predstavlja preprosto in ugodno rešitev pri izbiri talnih oblog. Sam material vam omogoča dolgotrajno uporabo saj je izbrani material izredno trpežen material, ki ne potrebuje posebne pozornosti pri čiščenju, obenem pa ga lahko tudi samo dokaj enostavno položite.

Prednost, ki jo ima vinil je predvsem kakovost talnih oblog, ki se podajo vsakemu domu, ter njihovim družinskim članom, tako družinam katerih del so hišni ljubljenčki, kot tudi tistim ki se borijo z določenimi alergijskimi obolenji. Talna obloga izbranega materiala je oblikovana po zadnjih smernicah, ki nam jih narekuje kvaliteta udobja, na voljo pa vam je v številnih barvnih odtenkih, vzorcih in imitacijah, ki nam dajejo izredno široko možnost kombinacij v našem stanovanju tako v kombinaciji stenskih barv kot tudi pri izbiri pohištva.

Izrazito prednost ima vinil v prostorih kjer imamo povečano količino vlažnosti, saj vlage vase ne vpija, obenem pa s tem preprečuje nastanek vodnega kamna in plesni. Položimo ga lahko v kateri koli prostor, tuni na trenutno obstoječo talno oblogo. Izbirate lahko med vinilom, ki ga polagate na klik sistem ali s pomočjo lepljenja. Debelina vinila se giblje nekje med 1,5 do 10 mm, odvisno od vaše izbire, na voljo pa vam je tudi vinil s pluto, ki vam omogoča boljšo izolacijo. Na voljo pa vam je tudi vinil, katerega lahko uporabite pri izbiri talnega gretja obenem je vaša talna obloga antibakterijska in antistatična z minimalno ekspanzijo, prav tako pa je še posebej zaščiten z UV premazom proti praskam in odrgninam.

Kot smo že omenili je vinil, talna obloka z širokim spektrom uporabe, saj ga lahko uporabite tako v kuhinjah, kot tudi otroških in dnevnih sobah.